2015. 10. 03.

#1 Blogötlet - Háború

Jó napot Habcsókok!
A hétvégén tervezek egy kis segítséget, mármint szerkesztés terén, hogy előrébb haladjunk ezekkel. (ez tök olyan, mint egy iskola :D) Szóval, ki szeretnék tenni egy segítséget, de tanácstalan vagyok, hogy mit kellene, ezért a segítségeteket kérem, hogy ez milyen érdekes. Akinek lenne ötlete, kérem írja meg kommentben.
Na, de most Habóscsókocskáim, egy három fejezetes blogszerűeséggel jöttem, aminek még csak az alapötlete van kész, de érdekelne a véleményetek. Ez úgy van, hogy a telefonomban szoktam jegyzetelni a fontosabb ötleteket, és tőmondatokban a sztorit.

Az alapötlet, egy 2015-ös évben játszódó háború, melyben a fiataloknak kell megmenteniük a hazájukat. Ebben abszolút nincs romantika, csakis egyoldalú szerelem, ami igaz érződik, nem helyezem előtérbe. A fiatalok, nem mutánsok, óriások, vagy tündérek, csak egyszerű emberek, akik védik az otthonukat, illetve mentik a menthetőt. Életben tudnak-e maradni, ha a legfontosabb emberek elesnek? Lehetséges, hogy a gyengébb győzzön, még, ha igazságtalan is? (Tudd meg, ha tetszik az ötletem :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése