2016. 06. 03.

#1 Verseny ~ A legkreatívabb írók

Igen, igen, igen, igen! A cím magáért beszél. Ez a blog legelső versenye, amely nem a külön kategóriákból álló verzió lesz. Ezen a versenyen az íróknak néhány szó lesz megadva, amelyekből legalább hármat fel kell használniuk a történetükhöz. Ezen kívül még néhány dolog is adott lesz, azokat majd kicsit lejjebb olvashatjátok. Ez a verseny most leginkább olyanoknak előnyös, akik imádnak véres történeteket írni. (Sorreh, guys. Úgy olvasnék valami torokelvágós, mellkasfelvágós, szívkitépős dolgot. :3 )

Kritériumok(!):
Microsoft Office Wordben legyen megírva. (.docx fájl)
A történet minimum 5, maximum 15 oldal legyen!
Gerogia, 12-es betűmérettel legyen írva. (A cím természetesen lehet nagyobb. Azt te döntöd el, hogy fektetett vagy álló lapon szeretnéd írni, valamint, hogy mennyire akarod megformázni a dokumentumot.) 
A nevedet mindenképpen írd be a dokumentumba!
Azt a (minimum) három szót, amely szerepel a történetedben jelöld vastag betűkkel!

Szavak, amik közül válogathatsz: (természetesen ragozhatod őket)
dobócsillag, nyelv, üvegszilánk, láng(ok), kötél, fullad, tép, (el)metsz, ver, feszít, szúr, fegyver

A versenyre 2016. 07. 01-ig lehet jelentkezni! Eredményhirdetés: 2016. 07. 10. A díjakat az eredményhirdetéssel együtt közöljük!
A jelentkezésedet az én email címemre (rie.grey.blogger@gmail.com) küld el, hogy felírhassalak! Ha június utolsó hetéig nem küldöd el, akkor én küldök neked egy emlékeztető emailt. Sok sikert!
 

1 megjegyzés: